Om

 

VÄLKOMMEN

till meandmyblog.se en inspirationsblogg som visar en del av vad meandmyprint.com gör men mest inspirerar med härlig inredning och tips för att göra din hemmiljö ännu mer personlig, hemtrevlig, snygg och användbar. Ett hem att umgås och trivas i.

meandmyprint.com är en svensk web shop som säljer prints eller posters med en stilren, träffsäker design full med omtanke och härliga citat för varje rum i ditt hem. Dagligen myntas fantastiska uttryck, tankar och idéer. Många av dem fastnar i minnet. meandmyprints vision är att ta till vara på och tillgängliggöra dessa uttryck, idéer och tankar. Vi tänker oss in i varje hem och försöker hitta det där lilla extra som skapar värme, atmosfär och individualitet. Varje hem är unikt och fyllt av fantastiska individer. Kanske passar glädje i ett rum, kärlek i ett annat och ett favorituttryck i ett tredje. meandmyprint levererar och du väljer.

Varje vecka fyller vi på med nya produkter så håll utkik efter nya, spännande tillskott. Ett bra sätt att hålla koll på nyheter är att prenumerera på vårt nyhetsbrev som dessutom ger dig 15% rabatt vid första köpet. Följ oss också gärna på Instagram, Facebook och Pinterest, för nyheter och erbjudanden.

Om meandmyprints produkter Hos oss hittar du ett brett sortiment av trendiga, nyskapande och klassiska prints och posters. Vi strävar efter hög kvalitet på sortiment, leverans och service. Vi trycker A4 och 30×40 prints på 200gr matt obestruket papper för att ge en lyxig och bestående kvalitetskänsla. Våra större prints 50×70 och 70×100 trycks på Silk 170gr som ger ett vackert, lätthanterligt och lyxigt print med hög kvalitet.

I vår shop (meandmyprint.com) visas alla prints med en svart ram, för att tydligare visa hur produkten ser ut inramad på din vägg. Den svarta ramen finns inte i verkligheten på de prints som produceras och skickas till dig.

Vi säljer inte ramar men har anpassat våra mått till att endast vara vedertagna och lätta att hitta ramar till. Du hittar ramar som passar våra prints i dagligvaruhandeln, t.ex. på IKEA.

meandmyprint producerar och designar egna motiv, inspirerade av vad som sägs och syns i världen idag och vad som finns på marknaden. Sagda, kloka ord och vad våra kunder efterfrågar. Du kan också skicka in egna förslag och om vi gillar dem kan dessa komma att designas och produceras av meandmyprint. Ingen ersättning utgår för dina förslag men om din idé produceras får du ett exemplar, i gåva, när meandmyprint sålt fem exemplar av ditt print. meandmyprint är ett konstnärligt familjeföretag som består av kommunikatören och designern Matilda och säljchefen och e-handlaren Philip. Företaget skulle inte fungera utan idésprutorna Ella, Hannes och Nelli som varje måndag bänkar sig runt köksbordet vid printmötet och levererar förslag på nya fina prints.

Kundservice

Om du undrar över något eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Mail: info@meandmyprint.com

Företaget

meandmyblog.se och meandmyprint.com ägs och drivs av My Matilda Communication AB, org. nr: 559000-9659, med kontor i Stockholm.